Monday, April 5, 2010

Ce este tigara electronica?

Ţigara electronică

este un dispozitiv utilizat pentru combaterea fumatului. Până acum, metodele folosite în combaterea fumatului nu au dat roade din simplul motiv că fumătorii erau obligaţi să renunţe nu doar la doza zilnică de nicotina, dar şi la obiceiul de a fuma (cu toata gestica aferentă acestuia). De curând s-a inventat acest dispozitiv numit ţigara electronică.

Ţigara electronică vă oferă aceiaşi senzaţii a fumatului însă în afara nicotinei nu conţine deloc substante nocive. Ţigara electronică este de fapt un inhalator electronic, un produs revoluţionar care îmbină tehnologia de vârf al microelectronicii, şi al biochimiei. Mulţumit biotehnologiei ţigara electronică este capabil să ofere fumătorilor aceleaşi senzaţii ca si ţigările tradiţionale, în timp ce fumătorii inhaleaza picaturi de nicotina dizolvata microvaporizata ( 0,5-1,5 μm ), nu inhalează substanţe nocive cancerigene deoarece nu exista procesul de ardere al tutunului tratat chimic si al hârtiei de ţigară. Astfel creează o modalitate propice, sănătoasă pentru fumat. Mulţi experţi au laudat acest produs care îmbină tehnologiile microelectronicii si ale biologiei, cât şi faptul că oferă o modalitate „sănătoasă” de a fuma şi o posibilitate extraordinara de renunţare la fumat fără suferinţe.

Ţigara electronică este formata din 3 părţi componente:

  • baterie / micro-electronicele
  • dispozitiv de vaporizare (atomizator/vaporizator)
  • muştiuc / rezervă de lichid

1 comment:

  1. mi se pare o inventie buna tigara electronica, eu am inceput sa o folosesc de cateva luni si sunt foarte multumit, am scoaat de tuse si de mirotul de fum. www.etigararunway.ro

    ReplyDelete