Wednesday, April 14, 2010

Economisiti bani folosind e-tigari in locul tigarilor clasice

Economisiti bani folosind e-tigari in locul tigarilor clasice



De acum puteti fuma sanatos oriunde si oricand fara mirosul neplacut de tigara. Si culmea economisiti si o suma considerabila de bani.
Tigara Electronica E-Cigarette este un dispozitiv electric care arata si se comporta ca o tigara normala.
Este compusa din 3 elemente:
- o parte superioara care foloseste pe post de acumulator (Lithium-Ion) (rezista 400 de inhalari pana la descarcare);
- un scurt segment care este atomizatorul;
- o parte inferioara care este cartusul consumabil.

Utilizand tehnologia microelectrica avansata atomizatorul evapora continutul cartusului ,care reproduce foarte fidel senzatia de "fumat". Folosind e-cigarette fumezi sanatos, fara risc de cancer sau alte boli deoarece cartusul contine doar nicotina si arome fara substantele cancerigene ale tigarii clasice, astfel incat tigara nu va emana fum nociv ci vapori inofensivi, asta inseamna ca nu deranjeaza pe nimeni si poate fi folosita in spatiile inchise sau locuri unde fumatul este interzis.

Totodata mirosul atat de deranjant de tigara clasica dispare, e-cigarette lasand in urma doar un parfum a aromei cartusului. In pachet primiti 35 de cartuse cu diferite arome (Caspuni,Menta,Marlboro,Ciocolata sau Cirese).

Spuneam mai sus de o economie de bani. Exact: un cartus rezista 120-150 de inhalari (echivalentul a 10 tigari normale), deci 2 cartuse sunt echivalentul a 1 pachet de tigari.
Corect. Dar un pachet de tigari este 6 lei iar 2 cartuse sunt 4 lei. Adica la un fumator care consuma un pachet pe zi intr-o luna face economie de 60 de lei. O suma frumusica cu care de exemplu in circa 3 luni va recuperati integral costurile tigarii electronice.

No comments:

Post a Comment