Wednesday, April 7, 2010

O metoda mai sanatoasa de a fuma?

Popularitatea în creştere a ţigărilor electronice în rândul fumătorilor a adus intrebarea cum ca, printre altele, daca este un mod "sigur" de a fuma.

Tigările electronice, adesea menţionată ca e-ţigări, sunt produse non-inflamabile alimentate de micro-tehnologie şi compuse dintr-un cartuş de nicotină, o camera de atomizare şi un cip inteligent cu o baterie reincarcabila cu litiu.

"Nu este încă dovedit că acestea sunt mai sigure", a declarat John E. Scarbrough, asistent profesor. "Dar nu văd cum ar putea fi mai rau pentru tine."
Scarbrough a spus de e-ţigări, ca nu exista fumat pasiv in cazul lor şi ca pot fi fumate în interior, în locuri cum ar fi avioanele sau restaurante.
"Nu e nici una din gudron. E doar literalmente vapori de apă ", a spus Scarbrough despre ţigara electronică.

Dylan R. Thompson, un angajat NMSU, care a fuma inainte un pachet de ţigări traditionale pe zi, a făcut trecerea la ţigări electronice, iar acuma declara ca preferă ţigările electronice.
"Este mai ieftin decât tutunul real", a spus Thompson.
Thompson a declarat ca prima ţigară electronică a fumat-o la un prieten, şi i-a plăcut atât de mult incat a cumparat propriile sale tigari electronice.
"Poti cumpara doar rezerve care vin în diferite arome", a spus Thompson despre cartuşele de nicotina utilizata la ţigările electronice. "De caramel, cafea, mentol."

Scarbrough a spus, spre deosebire de patch-uri sau guma, tigarile electronice dau fumătorilor de fapt, sentimentul de fumat, care poate face din acesta un mod mai uşor să renunţe.

No comments:

Post a Comment