Sunday, April 11, 2010

De ce sa alegeti tigara electronica?


Tigara electronica emite un abur nedaunator, pe care organele senzoriale îl vor percepe ca fiind o tigara obisnuita, satisface foamea de nicotina, dorinta de a fuma, asigura ritualul obisnuit de fumat. Are mai putine dezavantaje, nu pune în pericol sanatatea dumneavoastra si a oamenilor din jur, o puteti utiliza oriunde, în locurile unde fumatul este interzis. Uitati de grija cancerului si a bolilor cardiovasculare, tigara electronica necontinand monoxid de carbon, dioxid de azot, cianura de hidrogen, acizi, arsen, plumb, etc.

Se elimina fumatul pasiv, creând astfel un mod sanatos de a fuma. Este solutia ideala pentru a fuma în locuri nefumatoare, în societate. Tigara electronica nu lasa un miros neplacut în locuinta, în masina, pe haine, mentinând o respiratie proaspata si racoritoare, acesta fiind în mod probabil avantajul imediat sesizabil. Rezervele sunt reîncarcabile, obtinând astfel o economie de chiar 50-70% fata de tigarile obisnuite, luând în considerare preturile prezente. Economia poate ajunge si pâna la 80%, dupa cum se stie preturile tigarilor cresc în continuare pâna când vor ajunge la cele utilizate în Uniunea Europeana, care ating aprox. 5 euro, în schimb preturile tigarii electronice si a rezervelor vor ramâne stabile, eventual vor scadea, odata cu marirea cererii pe piata si a aparitiei unei concurente reale.

Organele senzoriale vor functiona din nou în mod normal, treptat veti începe sa simtiti mirosurile, gusturile demult uitate, iar plamânii dumneavoastra se vor curata. Dobanditi un zambet frumos, fara pete si respiratie urat mirositoare. Un ten sanatos, fara riduri si risc de imbatranire prematura. Uitati de diabet, disfunctii sexuale, epuizare si dureri de cap. Incepeti o noua viata, regasiti aerul curat, alaturi de prieteni si cei dragi.

No comments:

Post a Comment